Fijne keuken. Onze gerechten zijn vers en huis gemaakt.
IL DIVINO • MENUKAART
DAGELIJKS GESERVEERD TUSSEN 11U30 TOT 21U30
INSALATA / SALADES
Gefrituurde calamares met tartaar en een fris slaatje.
Gegrilde kipfilet, verse vijgen, muscat druiven, noten en frambozenvinaigrette.
Gerookte zalm, mix salade met een mouse van mascarpone, grijze garnalen en uitjes.
Italiaanse verse kaas, geserveerd op een carpaccio van tomaten, olijfolie en verse basilicum.
Geitenkaas, pancetta, peer en balsamico crema.
7 gebakken scampi, pancetta en mix salade in een balsamico vinaigrette.
ANTIPASTO / VOORGERECHTEN
Verse minestrone met brood.
Tomaten look mozzarella olijfolie.
Rode ui, tonijn en olijfolie met sla en brood.
2 artisanale kaaskroketten met frietjes.
4 gebakken scampi’s met een frisse sla mix, in een balsamico vinaigrette.
Gefrituurde calamares met tartaar, fris slaatje.
2 artisanale parmahamkroketten met frietjes.
Rundscarpaccio, olijfolie, parmezaan schilfers, rucola, balsamico crema.
4 gebakken scampi’s met pikante tomatensaus.
4 gebakken scampi’s met lookboter.
Assortiment van Italiaanse charcuterie en kazen gebakken calamaris gegrilde groenten olijven en bruschette.
LE PASTE / PASTA’S
Look, olijfolie Italiaanse pikantmix van pepertjes en parmezaan.
Verse tomatensaus met rundsgehakt.
Verse tomatensaus met rundsgehakt en parmezaan.
Italiaanse spek (guanciale), ei, room en parmezaan.
Vegetarische spaghetti met tomatensaus en verse
groenten.
Italiaanse spek (guanciale) sjalotjes, olijven in een pittige tomatensaus.
Met tomatensaus of bolognaise.
Verse pasta met kip pesto, tomaat en pecorino kaas.
Scampi’s, sjalotjes, Vecchia Romagnia in een tomatenroomsaus.
Verse pasta gevuld met truffel en parmezaan in een truffelroomsaus.
Grote verse tortelloni gevuld met eekhoorntjesbrood in een tomatensaus met verse champignons en parmezaan.
LA CARNE / VLEESGERECHTEN
8 lamsstokjes op een bedje van Italiaanse sla, 3 bruschette aglio, olio e peperoncino.
Kipfilet met aubergines, look en sjalotjes in een pittige tomatensaus.
Rundsvlees +/- 250 g, parmezaanschilfers, rucola, balsamico crema.
Lamskroon, pesto, rozemarijn en een bedje van groenten ratatouille.
Filet pur +/- 250 g, shiitakes in een truffelroomsaus.
frieten, oven aardappeltjes of pasta
IL PESCE / VISGERECHTEN
7 gebakken scampi’s met lookboter.
7 scampi’s met pikante tomatensaus.
Tranche van zalm, pesto en mozzarella uit de oven in een verse pesto tomatensaus geserveerd.
Duo van roodbaarsfilet en scampi’s met een risotto van kurkuma en een saffraansausje.
Kabeljauwfilet, grijze garnalen in een prosecco saus.
frieten, oven aardappeltjes of pasta
Warme groenten, salade, frieten, oven aardappeltjes of pasta.
MENU BAMBINO / KINDERMENU
Gegrilde kip met frietjes en appelmoes.
Verse tomatensaus met rundsgehakt en parmezaan.
PANNEKOEKEN
DAGELIJKS GESERVEERD TUSSEN 14U TOT 17U
DESSERT
MENUKAARTEN
Snelle hap of uitgebreidt tafelen? Voor ieder moment iets anders. Onze gerechten zijn steeds dagvers en bereid met traditionele Italiaanse ingrediënten. Van 12:00 tot 18:00 kan u naast de grote kaart ook kiezen uit snelle gerechten van onze kleine kaart. Ideaal bijvoorbeeld voor de snelle zakenlunch.
Lunchkaart
van 11:30 tot 18:00
Menukaart
van 11:30 tot 21:30
Wijnen
Enorme keuze wijnen uit onze vinoteca
of reserveer telefonisch +32 (0)89 62 11 30